Project

SPARK the Movement Zuid

Geplaatst op 17 januari 2024, 16:45 uur
Illustration

In Limburg hebben we een droom: samen bouwen aan een duurzame, circulaire wereld.

Overal zijn initiatieven te vinden van mensen die verder kijken dan de dag van vandaag en die zorg dragen voor zichzelf, anderen en de aarde. SPARK the Movement Zuid stimuleert deze beweging in het onderwijs. SPARK is er voor docenten, directeuren, conciërges, onderwijsassistenten, beleidsmakers en bestuurders, kortom, voor iedereen die bezig is om onderwijs te maken.

Toelichting

Join the movement... be a SPARK!

We zoeken onderwijsvernieuwers met een duurzaam hart! Sluit je aan bij SPARK the Movement Zuid door contact op te nemen met projectleider Roger Thomassen: roger.thomassen@cnme.nl. 

Zet jezelf daarnaast op de kaart als lokale SPARK door een profiel aan te maken in het DuurSamen netwerk en je projecten te delen. Zo kom je in contact met andere lokale vernieuwers uit het onderwijsveld, bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties. 

SPARK the Movement Zuid is een initiatief van SDG House Maastricht, CNME en diverse lokale onderwijsvernieuwers uit het PO, VO, MBO, HBO en WO en de Brightlands Campus. Het initiatief wordt ondersteund door de originele SPARK the Movement organisatie in Friesland. 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen
Gewenst resultaat 
Een Duurzaam Onderwijs Akkoord voor Zuid-Limburg met 1 doorlopende leerlijn duurzaam onderwijs van PO tot WO.
Init.
Illustration
 
Deel dit: